Wie schrijft hier?

Mijn Ebook, dat Catsuit: The Ultimate Guide to Suits heet, zal binnenkort beschikbaar zijn in mijn Amazon-winkel.

Catsuits zijn iets dat vaak over het hoofd wordt gezien en zelfs over het hoofd gezien op dezelfde manier waarop we onze kleren over het hoofd zien. Ze zijn een zeer interessante manier om onze dieren comfortabel en gezond te houden. Ik wilde even de tijd nemen om een paar dingen te delen die ik denk dat ik heb geleerd van mijn persoonlijke ervaring met catsuits en wat ik hoop om anderen te leren over het kledingstuk. Ik weet dat dit lijkt misschien een lang artikel, maar ik zal proberen om beknopt te zijn. 1. Je hoeft geen professional te zijn om catsuits te maken. Dit is iets dat ik had geen idee totdat ik begon te lezen, maar ik weet dat er talloze creatieve mensen die catsuits maken over de hele wereld. Het is net als kleding in dat je een paar items kopen, zet ze op en noem het een dag.

In sociale media, vindt u mij tweeting over kat dingen zoals mijn nieuwe kat jurk en kitty kostuum wedstrijd, of het plaatsen van de meest verbazingwekkende kat kostuums die ik heb gezien.

In de afgelopen 3 maanden heb ik gepost een kat kostuum en maakte een aantal katachtige thema outfits voor verschillende partijen, en nu wil ik dit thema voort te zetten in een grote weg! Ik wil een grote collectie van schattige kat kostuums te creëren en geef ze aan de mensen die houden van katten en willen de oorzaak te ondersteunen. Een grote verandering die u zult merken is de verandering in de kat kostuum ontwerpen van de traditionele katachtige degenen met meer leuke outfits. Het belangrijkste verschil is dat al mijn kostuums zijn kattenkruid geïnspireerd! (Het spijt me als dit maakt je denkt catsnip is een gevaarlijke stof, maar het is helemaal niet!) De kostuums Mijn doel is om veel kostuums te maken voor katten die zowel functioneel als schattig zijn. Ik hoop dat ik kan een aantal ideeën van waar te beginnen, dus hier is een kleine beschrijving op de ontwerpen die ik ga gebruiken: Fancy Dress (kattenjurk) Dit is een leuke jurk met katten op de rug, en het is een vrij goede optie voor een kitty kostuum.

Mijn motto is Maak een nieuw kattenpak en krijg de beste baan die je.

Kattenpakken hebben een lange weg afgelegd sinds de eerste werden gemaakt aan het begin van de 20e eeuw. De kattenpakken van vandaag zijn zeer verfijnd en ontworpen door experts op het gebied van kattenpakken. Als gevolg daarvan zijn ze altijd in trek. Maar waarom zijn ze altijd in trek? Er moet van alles gebeuren om een kattenpak tot een succes te maken. Ten eerste, de kat pakken moeten worden in stijl en hebben een hoog niveau van kwaliteit. Dat kan alleen als een bedrijf aandacht besteedt aan design en kwaliteit. Als je een kat persoon weet je hoe belangrijk kwaliteit is voor de best mogelijke pasvorm en comfort. Een kattenpak is een symbool van uw individualiteit. Maar je dit nooit weten, alleen dat het waar is voor sommigen.

Ik heb veel ervaring omdat ik heb gewoond en gewerkt in de kattenwereld. Ik hou van mijn katten en wil mensen van de kattenwereld helpen.

Ik ben een kattenliefhebber

Mijn katten zijn mijn leven, en ze zijn erg belangrijk voor me. Ze zijn mijn beste vrienden en ze zijn mijn enige bron van warmte. Zij zijn wat maakte me een kattenliefhebber in de eerste plaats. In mijn vrije tijd speel ik met ze, help ik ze slapen, breng ik ze naar de dierenarts, ik lees ze voor, ik eet ze, ik ga naar het strand, ik doe dingen die goed voor ze zijn, en ze houden van me. Ze maken deel uit van mijn leven. Ik zou graag hun eigenaar zijn. Als ze een probleem hebben, weet ik niet wat ik zou doen; Ik zou alles opgeven. Ik denk dat ik er iets aan kan doen. Dus ik ben hier om dit mogelijk te maken. Mijn doel is dat een kat in staat zal zijn om een comfortabel leven te leiden in de kattenwereld.

Toen ik deze blog in 2017 begon, dacht ik dat ik een reeks artikelen zou doen over enkele van mijn favoriete kattenpakken.

Ik wilde een serie maken die een verhaal zou vertellen over kattenpakken in het algemeen. Maar, natuurlijk, er is altijd meer aan dit verhaal dan ik kon vertellen in een kort artikel. Ik denk dat ik een beter beeld van de kat pakken dan wat hier kan worden gezien bieden. In dit artikel zullen we praten over de kat pakken van een paar kattenkostuums. In totaal heb ik gekozen voor ongeveer 12 catsuits. De foto's hieronder zijn slechts een voorbeeld van wat de pakken kunnen doen, en wat ze niet zijn. Mijn favoriete kattenpakken (in willekeurige volgorde) 1. The 'Jungle Cat Suit' van Disney's "Lilo & Stitch". Dit kostuum heeft een eenvoudige stijl. Je niets verkeerds doen met dit pak. De catsuits zijn gemaakt van zacht, comfortabel materiaal, en ze vallen er niet gemakkelijk af. Het belangrijkste wat je wilt is om je nek naar beneden in de voorkant van het pak. Het moet daar zijn.