Hoe catsuits te gebruiken?

"Draag ze gewoon." Dat is hoe ik altijd antwoordde, dat is hoe ik altijd deed het voor vele jaren.

Maar dat is niet het antwoord dat we vandaag nodig hebben. Vandaag moeten we het hebben over onze catsuits.

En daarvoor, laten we eens een kijkje nemen op wat catsuits zijn en hoe ze werken. Ik ben geen mode-ontwerper door een stuk van de verbeelding (nog) maar ik kan u vertellen een beetje over de technische kenmerken van de stoffen die worden gebruikt door catwear fabrikanten. Catsuits zijn in principe gemaakt van polyester of acryl, dat is een zeer rekbaar materiaal. De rekbaarheid van het polyester materiaal wordt versterkt door een additief proces. Dat additief proces voegt in principe wat extra chemische activiteit toe aan de stof. Het additieve proces wordt meestal gedaan in een laboratorium. Welk land produceert de hoogste kwaliteit catsuits? Hier worden de additieven geplaatst. Wanneer het materiaal onder druk wordt gezet (meestal door het gebruik van een hamer), breekt de additieve activiteit af en wordt een materiaal zoals polyester of acryl gevormd. De additieven worden vervolgens verwijderd door middel van warmtebehandeling. Dit is waar we komen tot het additieve proces. We zullen hier later in dit gesprek over praten.

Wat bedoel ik met additieven? Nou, laat me uitleggen op twee manieren: 1. Je zou kunnen denken van additieven als chemische stoffen die worden toegevoegd aan het product door de fabrikant. Ze zijn meestal erg klein en hebben geen ander doel. 2. Daarentegen is er geen additief proces dat op de kledingstukken en kleding moet worden uitgevoerd. Het is slechts een geval van wassen, drogen en zetten ze in een droger. Om deze reden zie je me zeggen het woord "drogen" in de eerste twee berichten van deze blog en in veel van de artikelen hier op kattenpakvergelijkcentraal. Ik zal ook zeggen "drogen" in de derde post. Het laatste woord is erg belangrijk, want dit is ook de reden waarom ik noem deze blog "kattenpakvergelijkcentraal". In het begin wilde ik het houden als een blog over kleding en ik dacht na over hoe het te doen. Maar toen merkte ik dat als je wilt krijgen in catwear business, moet je ook de hele kattenindustrie en haar processen te begrijpen. Ik besloot om een stap terug te nemen van de hele zaak en zich te concentreren op de kat pakken en de mensen die ze dragen. Ik besloot om te beginnen met het schrijven over een kat die ik had gehoord, maar kreeg nooit de kans om te ontmoeten in persoon. Denk ook aan de kattenpak review. Dus hier gaat ...

Ten eerste, een korte introductie.

Dieter Münzenberg werd geboren in de stad Graz in Oostenrijk in 1929. Tegen de tijd dat hij 12 jaar oud was was hij al geobsedeerd door katten. Hij verzamelde catsuits in elke maat en stijl en zijn droom was om de beste kattenpakken ter wereld te maken! Na vele jaren in de industrie te hebben gestudeerd en als fotograaf te hebben gewerkt, richtte hij in 1984 zijn eigen bedrijf op. Het eerste kattenpak van Münzenberg, het "Münzenberg Cat Suit", werd opgericht in 1984. Sindsdien heeft Münzenberg tienduizenden catsuits verkocht.

Hij had echter nooit een zakelijk succes gehad. "Ik wilde niet proberen om geld te verdienen met het bedrijf, of gewoon geld verdienen.